IN JANUARI AFSPRAKEN MOGELIJK OP WOENSDAG BIJ MIJN NIEUWE COLLEGA HISKE MERLIN. VANAF FEBRUARI OOK TERUG AFSPRAKEN MOGELIJK BIJ CHARLOTTE MEERSMAN.

Relax Mom

Ik startte womom met de intentie om een plek te zijn waar mama’s centraal staan, waar ze toekomen aan zelfzorg. Zelfzorg betekent voor mij in verbinding staan met je lichaam, belang hechten aan je eigen gezondheid. Verbinding is voor mij een belangrijke kernwaarde, zowel met anderen als mezelf. Verbinding aangaan speelt ook een belangrijke rol als (toekomstige) moeder. Niet alleen de connectie met je kind, maar ook die met jezelf en je partner zijn belangrijk. Ik vond zelf verbinding met mijn lichaam en rust in mijn hoofd door aan lichaamswerk te gaan doen. Dit kunnen aanreiken binnen womom vind ik ontzettend waardevol.

RELAX BUNDLE
Relaxatie therapie

Deze bundle biedt jou ontspanning tijdens het (prille) moederschap. Gun jezelf deze zalige momenten, zodat jij ook met meer energie en ‘presence’ er kan zijn voor je baby & gezin. Je lichaam rust gunnen is ook een must voor het optimaal functioneren en herstellen van je lichaam. Deze bundle is een stok achter de deur om goed voor jezelf te blijven zorgen! Deze bundle is in principe zoals een beurtenkaart, de 5 relaxerende sessies mag je inplannen zoals je zelf wenst! 

Kostprijs €395,-
Ontdek hieronder meer over de relax bundle!

ZWANGERSCHAP/POSTPARTUM MASSAGE

De focus tijdens deze massages ligt op ontspanning, dankzij mijn expertise gebruik ik ook zachte ander technieken die kunnen verlichting bieden bij spanningsklachten en bekkenpijn.
Kostprijs €70,- (60min)

BABY MASSAGE

Babymassage is een leuk momentje van verbinding tussen jou en je baby. Daarnaast heeft het ook tal van voordelen voor je baby: stressregulatie, verminderen van darmkrampjes en reflux, verbeteren van slaapritme, …

 

Kostprijs €65,- (60min)
incl. Kênko body oil baby twv €18,-

RELAX BUNDLE
Relaxatie therapie

Met de Relax bundle trachten we jou patroon van alleen maar zorgen voor anderen en ‘doorhustlen’ te doorbreken. Tijdens deze momenten van rust maak jij contact met je lichaam.
Als jij je als mama goed voelt zowel fysiek als mentaal, draag je dit ook over naar je gezin. Je voelt je weerbaarder, je batterijen lopen minder snel leeg en je kan er zijn voor je gezin.

Do you take care enough for yourself?

Het goud van de Relax bundle:

Door te gaan verbinden met ons eigen lichaam geraak je terug in contact met je intuïtieve kracht en je moederinstinct, je bent meer ‘present’ en emotioneel beschikbaar, je hebt meer energie.

Meerderheid van de vrouwen staat niet stil bij de impact die een zwangerschap en bevalling heeft op hun lichaam, hun fysieke en mentale gezondheid. Vrouwen leggen zichzelf vaak te veel druk op en gunnen zich vaak zelf te weinig rust. Vanuit de maatchappij wordt ook verwacht dat we vaak na 3 maanden al ons werk terug hervatten zoals van tevoren. Voor het optimaal functioneren en herstellen van je lichaam is jezelf rust gunnen essentieel!
Voel jij je aangesproken?

  • Je merkt dat je behoeft hebt aan tijd voor jezelf, maar je komt er steeds niet toe
  • Je doet alles voor je gezin maar je neemt te weinig tijd voor jezelf
  • Je voelt dat je energie level vaak laag is en je voelt je vaak overprikkeld, je loopt regelmatig op de tippen van je tenen
  • Je ervaart stress klachten zoals piekeren, slecht slapen, spanning in schouders en/of nek regio, drukkend gevoel op je borstkas, sneller kloppen van je hart, kortademig, verlaagd libido

Children need your presence, so that your child feels felt, understood and connected to us. It is your duty to be emotionally available. Start taking care of your energy.

Bij womom kom ik tot rust, ik stap met een volledig ontspannen gevoel telkens de deur uit.
- Iselin

Na de geboorte van mijn tweede kindje had ik als zelfstandige mama een ongelooflijk druk najaar voor de boeg. Het traject dat ik die periode bij jou volgde heeft mij echt door die intensieve periode heen geloosd. Ik ervaarde voor de eerste keer aan den lijve hoe ik mentale rust kon creëren in mijn hoofd door ademahlings-, meditatie- en bewegingsoefeningen. De laagdrempelige en zachte manier waarop je de zaken aanbracht was voor mij ideaal. Ik hou er veel aan over. Kennis die ik kan meenemen en technieken die ik nog steeds toepas. Ik haalde er elke sessie zoveel uit. Mijn afspraken met jouw zorgden er echt voor dat ik mezelf niet ben kwijtgeraakt tussen het werk, kindjes, slapeloze nachten, huishouden, corona zorgen, … en dat was uiteindelijk ook mijn bedoeling. Opzet geslaagd, een aanrader voor elke (nieuwe) mama!
- Lise

De sessies bij charlotte waren echte me-time momenten, waar ik elke keer hard naar uitkeek!
- Ellen

1. Intake
Ik luister naar jouw verhaal, hoe je heel deze periode van het moederschap al beleefd hebt en mogelijke stress momenten die je al hebt ervaren. Ook gaan we dieper in hoe je lichaam eventueel fysieke klachten uit, die gelinkt kunnen zijn aan stress.

(45min)

2. Relax sessies (6x)
5 individuele relaxatie sessies opgebouwd uit een mix van:

  • restorative yoga
  • meditatie
  • ademhalingstechnieken
  • ontspanningsmassages

(60min/sessie)

3. Goodiebag
Een ‘surprise’ self-care goodiebag.

Prijs Relax Bundle €395,-

(eventuele vergoeding door mutualiteit indien voorschrift relaxatietherapie bij stress-klachten, neerslachtigheid of postpartum depressie)
(uw aanvullende hospitalisatie verzekering, zelf na te vragen)

Deze bundle blijft één jaar geldig, jij kiest wanneer je langskomt voor jouw relax moment!

Wrap yourself in goodness and warmth and love. Stay surrounded by people who are genuine. You are allowed to protect your peace.

Prachtig & waardevol cadeau voor op de geboortelijst.

Appreciation gift for your body.