IN JANUARI AFSPRAKEN MOGELIJK OP WOENSDAG BIJ MIJN NIEUWE COLLEGA HISKE MERLIN. VANAF FEBRUARI OOK TERUG AFSPRAKEN MOGELIJK BIJ CHARLOTTE MEERSMAN.

Bekkenbodemtherapie

 

In het werkveld merk ik op dat bekkenbodemproblemen nog vaak taboe zijn. Jammer genoeg komen ze zeer frequent voor en ben jij dus zeker niet de enige.

Na een bevalling ervaart 1/3 vrouwen urineverlies, 1/8 vrouwen stoelgangsverlies en 1/2 vrouwen een verzakking.

Urineverlies

Stress, urge- of overloop incontinentie. 

Stoelgangsproblemen

Flatusincontinentie, stoelgangsverlies, onvolledige lediging, constipatie klachten. 

Pelvic Organ Prolapse

Verzakking van de organen in je klein bekken; blaas, baarmoeder en/of darmen.

Seksuele problemen

genitopelviene pijn (pijn tijdens het vrijen) (dyspareunie, vaginisme, vulvodynie), minder gevoel of andere gewaarwording bij het vrijen, urine- of stoelgangsverlies bij het vrijen, vaginale flatus (of windjes)

Ervaar jij één van deze bovenstaande klachten? 

Charlotte is absoluut een fantastische kiné! Bij haar geweest op aanraden van een vriendin voor het versterken van mijn bekkenbodem na 2 bevallingen. Geen enkele kiné heeft mij hiervoor zó goed begeleid! Ze neemt de tijd om te luisteren naar het hele verhaal, ik voelde me meteen op mijn gemak. Bedankt!

- N.

Charlotte is zeer professioneel maar ook een heel erg warme en aangename persoon. Ik ben zeer tevreden van het resultaat en de hulp die ik gekregen heb. Ik raad ze dan ook heel erg aan als je op zoek bent naar een bekkenbodem kinesist.

- I.

Geen enkele vraag over je bekkenbodem is een vreemde vraag, stel ze me gerust.